11

Marketing Automation Consultant! ⭐

  • Leadfront AB
  • Stockholm
  • Heltid
  • 17 september 2023

Söker du din nästa utmaning och vill vara en del av ett vasst och växande team experter på digitalisering inom sälj och marknad? Är du kunnig inom Marketing Automation med talang för projektledning, affärsutveckling, teknik och optimering? Då kan rollen som MA/CX Consultant hos spännande Leadfront vara något för dig!

OM LEADFRONT

Leadfront hjälper företag att öka sin konkurrenskraft genom att kombinera strategisk förmåga med modern teknik och kreativa lösningar. Tillsammans med sina kunder etablerar de moderna arbetssätt inom marknadsföring och försäljning genom att kombinera kompetens, effektiva processer och stödjande teknik.

Leadfront är med under hela resan, från strategi och planeringsarbete till dess att de nya arbetsprocesserna och verktygen är etablerade och fungerar i det dagliga arbetet.

Deras professionella team består av hängivna digitalister och seniora affärsstrateger med erfarenhet och förmåga att driva projekt inom digitalisering, Marketing Automation, kundvårdssystem (CRM), kunddataplattformar (CDP) och många andra marknads- och säljteknologier.

Hos Leadfront får du möjlighet att jobba i teknikens framkant, tillsammans med högt kvalificerade kollegor som brinner för att förbättra kundupplevelse med hjälp av data och teknik. De arbetar aktivt med att skapa bra gemenskap och arbetsglädje. De tror på långsiktighet i relation med såväl kollegor som kunder och har en ambition att skapa en arbetsmiljö som sätter individens utveckling i fokus.

Hos Leadfront finns en övertygelse att trivsel, trygghet och tillit är den bästa grunden för proaktivitet och kreativitet som ger deras medarbetare möjlighet att påverka deras gemensamma resa.

OM ROLLEN

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med Marketing Automation/CRM, som specialist eller konsult. Tidigare erfarenhet är ett krav, är du dessutom certifierad i Salesforce, Adobe eller något annat Enterprise Marketing Automation verktyg är det meriterande.

Om du brinner för dataanvändning för personalisering av kommunikation, A/B testa, bygga automatiserade flöde eller sätta upp rapporter är du en kandidat för oss!

Vi tror du är den som drivs av att vara med och utveckla kundupplevelser och kan driva allt ifrån kampanjdesign och planering till optimering och rapportering. Du gillar att arbeta i team och tänker alltid utifrån kundens bästa.

Huvuduppgifter

- Arbeta med dagliga operativa uppgifter för att säkerställa effektiva kampanjer

- Analysera och optimera olika typer av kampanjer

- Planera och designa kampanjflöden efter kundresan

- Segmentera målgrupper

- A/B testa innehåll för att optimera resultat

- Producera eget såväl som agera som beställare av innehåll till e-postutskick och annat digital marknadsföringsmaterial, där du arbetar nära intressenter som t.ex. kunden interna team eller externa byråer

- Förbereda och skapa rapporter och presentationer för uppföljning

DIN BAKGRUND

Vi ser gärna att du jobbat med en del olika Marketing Automation och CRM-system och har gärna erfarenhet av projektledning då det är något vi ser som bonus.

Vidare ser vi gärna:

👍 Minst 2 års erfarenhet av arbete med minst ett enterprise Marketing Automation system (Salesforce Pardot, Salesforce Marketing Cloud, Adobe Marketing Cloud/Marketo, Hubspot, Braze)

👍 Ett naturligt intresse för teknik,data och analys

👍 Certifiering i Salesforce Pardot, Salesforce Marketing Cloud eller Adobe Marketing cloud är meriterande

WHAT'S IN IT FOR YOU?

Hos Leadfront får du möjligheten till en flexibel och dynamisk roll med fast ersättning som inte är beroende av din beläggning. Du blir en del av ett energiskt och kompetent team att inspireras av och växa tillsammans med.

Vidare förmåner:

- Centralt beläget kontor i Stockholm

- Frukost varje dag

- Flexibilitet (frihet under ansvar)

- Friskvårdsbidrag (5000/år)

- Privat sjukvårdsförsäkring och tjänstepension

- Intressanta uppdragsgivare (T.ex. Klarna, DNB, Svensk Fastighetsförmedling, Tieto, Telenor, Aftonbladet, MSAB, DNB m.fl)

ANSÖKAN

Låter det intressant? Häng med Leadfront på deras spännande resa! Klicka “Sök jobbet” här under för att söka. I denna rekrytering samarbetar Leadfront med Skills & Talent, för mer information eller frågor, kontakta Rekryteringskonsult Eric Öholm, eric@skillsandtalent.se

SÖK JOBBET