Anlita oss

Rekrytering av chefer och specialister

Headhunting på riktigt- Vi vet vad det egentligen betyder. Vi arbetar med uppsökande rekrytering vilket innebär att vi inte förlitar oss på inkommande ansökningar för den typ av kompetenser vi rekryterar. Vi kartlägger ditt företags specifika marknad, relevanta konkurrenter, relevanta utbildningsprogram och universitet, branschspecifika event eller mässor, sociala medier, personliga närverk eller, om så behövs, - personen vi råkar överhöra på bussen eller i lunchkön. Vi tar alla vägar som är möjliga för att närma oss rätt person.

Bolagskultur och varumärke- Det räcker inte bara med att hitta rätt personer, det handlar om att förstå er bolagskultur samt kunna representera ert varumärke, för att på ett rättvist och attraktivt sätt kunna måla upp det för kandidaten. Vi tar det på största allvar. Det gör att ni inte bara anlitar en rekryteringsbyrå, ni anlitar evangelister för ert bolag, avdelning eller produkt genom att samarbeta med Skills & Talent. 

Affärsförståelse- Vi är rekryterare och vill i slutändan se rätt person på rätt plats. Men vi är även entreprenörer och brinner för affären, för vad teamet vi rekryterar till skall åstadkomma och vilken roll vår kandidat ska ha i den resan. Vi sätter oss in i er specifika situation och era affärsmål för att hitta bättre- och mer långvariga rekryter. 

Personligt och engagerat åtagande- Vi har en standardmodell och en grundtanke hur vi ser på rekryteringsprocessen, men vi är väldigt flexibla och lösningsorienterade. Vi är ett personligt val som strävar efter 110% kundnöjdhet där vi hittar lösningar som passar bägge parter. 

Kvalité, ärlighet och leveransfokus- Vi vill leverera och kommer aldrig åta oss någonting där vi inte ser oss lyckas. Vi tror på kvalitet, mindre snack och mer leverans. Om vi väljer att åta oss en rekrytering, så kommer vi att ge vår totala hängivenhet och envishet för att hålla vad vi lovat. Där står vårt varumärke på spel. Vi tycker det är viktigt att kandidaten och kunden får en tydlig känsla av professionalism och kvalitet i varje agerande och interaktion. 

För mer information kring vårt arbetsätt, prismodell eller möjligheter att hjälpa dig, hör av dig! 

Rekrytering + Branding

Lockar ert varumärke jobbsökande?

Employer branding och digital närvaro är ett hett ämne just nu inom många organisationer. Det blir allt mer tydligt att människor förknippar ett bolag med hur de syns och vilket digitalt intryck de gör, eller inte gör. Precis just det kan vi hjälpa er att fastställa. Och framför allt, förbättra.

Vid sidan av rekrytering har vi kunskap och ett brinnande intresse för kommunikation, marknadsföring, färg och form.

"Men vad har det med rekrytering att göra?"  Väldigt mycket!, enligt oss. 

Med ett genomtänkt grafiskt uttryck, kombinerat med rätt och riktad kommunikation kommer ni att göra ett starkare intryck och påverka fler. Genom att kombinera färdigheter & talanger inom rekrytering, marknadsföring och kommunikation kan vi erbjuda er unik konsultation inom detta område. Hur ni väljer att bygga ert externa employer brand har en större inverkan på er rekrytering än vad ni tror. 

Vi kan exempelvis hjälpa er med: 

-Strategi för sociala medier
-Utformning av digitalt innehåll
-Utformning av kommunikationskoncept
-Företagsfilmer
-Kampanjutformningar

Allt detta i syfte att göra er mer intressanta och attraktiva som arbetsgivare. 

Hör av dig så berättar vi mer!