10

IT-Tekniker inom Infrastruktur och Industri!

  • Datatrion AB
  • Stockholm
  • Heltid
  • 26 februari 2023

Är du en projektorienterad och serviceinriktad IT-tekniker som uppskattar ett varierat och kundnära arbete? Vill du vara en del av en miljö med god sammanhållning och mycket kunskap där fokus inte är att generera vinst, utan att hitta de bästa lösningarna och leverera bra IT? Hos Datatrion kommer du jobba långsiktigt i en grupp med andra mycket erfarna tekniska konsulter där tekniken och kundrelationerna ligger i fokus.

OM DATATRION

Datatrion är ett datorserviceföretag som under mer än 15 år givit sina kunder högt kvalificerad och engagerad service genom flexibla lösningar och ett personligt handlag. Vi tror på värdet av kontinuitet och kvalitet i allt vi gör och våra kunder har lärt sig uppskatta det under åren. På Datatrion jobbar fler än 20 personer med att underhålla och vidareutveckla våra kunders IT-miljöer.

OM ROLLEN

Vi jobbar med ledande bolag inom energi och infrastruktur vars IT-system vi övervakar, underhåller och vidareutvecklar. Arbetet är varierat och innefattar ofta besök på anläggningar där oväntade fel uppstått och det kräver problemlösningsförmåga, kommunikativa färdigheter, tekniska färdigheter och en känsla för vikten av riskanalys och säkerhetstänkande.

Som konsult hos oss får du möjlighet att forma din egen roll och erbjuds goda utvecklings- och fortbildningsmöjligheter men också stöd och handledning av erfarna kollegor där så behövs.

DIN BAKGRUND

Vi ser gärna att du har minst 5-års erfarenhet som IT-konsult, på IT-avdelning eller liknande. Du är serviceinriktad, bekväm med en kundnära roll samt van med ett varierat och projektorienterat arbete. 

Vidare ser vi gärna att du:

…har god vana av att administrera Windows-servrar

…kan vant sätta upp och administrera VMs i VMware med vCenter och ESXi

-gärna har erfarenhet av lagringslösningar

…har körkort

…har minst grundläggande kunskaper om brandväggar och switchar

…har lätt för att lära och ett stort teknikintresse

…förstår vikten av kontinuerlig återkoppling, noggrann dokumentation och insiktsfull riskanalys

…behärskar god svenska och engelska i tal och skrift

Extra intressant är du som: 

…har kompetens för att utföra säkerhets- och riskanalyser

…behärskar Windows Server 2016 och senare

…för in någon ny spännande teknisk kompetens som vi inte vet att vi saknar

…bidrar till mångfalden på vår arbetsplats

ANSÖKAN

Låter det intressant? Klicka “Sök jobbet” här under för att söka. I denna rekrytering samarbetar Datatrion med Skills & Talent, för mer information eller frågor, kontakta Rekryteringskonsult Eric Öholm, eric@skillsandtalent.se eller Alexander Nistad, alexander@skillsandtalent.se 

SÖK JOBBET