09

Hubspot Consultant - Sales & Marketing hub

  • 5 oktober 2023

Söker du din nästa utmaning och vill vara en del av ett vasst och växande team experter på digitalisering inom sälj och marknad? Är du kunnig inom CRM och Marketing Automation med talang för projektledning, affärsutveckling, teknik och optimering? Då är den här möjligheten något för dig!

OM LEADFRONT

Leadfront hjälper företag att öka sin konkurrenskraft genom att kombinera strategisk förmåga med modern teknik och kreativa lösningar. Tillsammans med sina kunder etablerar de moderna arbetssätt inom marknadsföring och försäljning genom att kombinera kompetens, effektiva processer och stödjande teknik.

Leadfront är med under hela resan, från strategi och planeringsarbete till dess att de nya arbetsprocesserna och verktygen är etablerade och fungerar i det dagliga arbetet.

Deras professionella team består av hängivna digitalister och seniora affärsstrateger med erfarenhet och förmåga att driva projekt inom digitalisering, Marketing Automation, kundvårdssystem (CRM), kunddataplattformar (CDP) och många andra marknads- och säljteknologier.

Hos Leadfront får du möjlighet att jobba i teknikens framkant, tillsammans med högt kvalificerade kollegor som brinner för att förbättra kundupplevelse med hjälp av data och teknik. De arbetar aktivt med att skapa bra gemenskap och arbetsglädje. De tror på långsiktighet i relation med såväl kollegor som kunder och har en ambition att skapa en arbetsmiljö som sätter individens utveckling i fokus.

Hos Leadfront finns en övertygelse att trivsel, trygghet och tillit är den bästa grunden för proaktivitet och kreativitet som ger deras medarbetare möjlighet att påverka deras gemensamma resa.

OM ROLLEN

Leadfront växer snabbt och nu letar vi efter en CRM/Marketing Automation Consultant att bli en del av vårt team. Våra kunder använder olika verktyg för att hantera sina kundrelationer såsom HubSpot, Salesforce, Upsales. Vår ambition är att stötta våra  kunder genom hela resan det innebär att hitt rätt verktyg, införa det i verksamheten och sedan nå resultat, effektivt och med bra ROI.

Huvuduppgifter

- Genomföra förstudier för att förstå och analyser behov och hur olika verktyg mappar. 

- Formulera och förmedla lösningsförslag i olika delar av leveransen. 

- Sätta sig in i kundens affär och ge förslag på åtgärder som skapar affärsnytta.

- Dela kunskap och ge råd om HubSpots olika hubbar, ge råd på bra metoder och tillvägagångssätt till såväl det interna teamet som kunden.

- Utveckla kort- och långsiktiga strategier för CRM och interaktioner med intressenter och angränsande system.

- Skapa strategi för och leda migrering av olika CRM-instanser.

- Projektleda införande av CRM system och omkringliggande verktyg.

- Främja och driva CRM-användningen och hjälpa organisationen att förstå dess fördelar och hur den relaterar till de övergripande strategiska företagsmålen

- Upprätthålla en långsiktig produktkarta och strategi för att uppfylla framtida affärsbehov och kontinuerligt leta efter nya metoder för att ligga i teknikens framkant

DIN BAKGRUND

Vi ser att du behöver ha en gedigen bakgrund och kompetens inom HubSpot. Med en solid teknisk grund att stå på har du erfarenhet av att driva komplexa projekt med kundrelationen i fokus.

Vidare ser vi gärna:

👍 Minst 4 års erfarenhet av arbete med HubSpot

👍 Tidigare erfarenhet att arbeta som konsult

👍 Erfaren projektledare

👍 Erfarenhet av att införa HubSpot i minst en organisation

👍 Certifiering i Hubspots olika hubbar, däribland Sales, Marketing och Service.

Det är högst meriterande om du också har erfarenhet av fler verktyg och plattformar, exempelvis Salesforce. Erfarenhet av att leda transformationsprojekt som exempelvis inneburit upphandling av Marketing Automation/CRM system.

WHAT'S IN IT FOR YOU?

Hos Leadfront får du möjligheten till en flexibel och dynamisk roll med fast ersättning som inte är beroende av din beläggning. Du blir en del av ett energiskt och kompetent team att inspireras av och växa tillsammans med.

Vidare förmåner:

- Centralt beläget kontor i Stockholm

- Frukost varje dag

- Flexibilitet (frihet under ansvar)

- Friskvårdsbidrag (5000/år)

- Privat sjukvårdsförsäkring och tjänstepension

- Intressanta uppdragsgivare (T.ex. Klarna, DNB, Svensk Fastighetsförmedling, Tieto, Telenor, Aftonbladet, MSAB, DNB m.fl)

ANSÖKAN

Låter det intressant? Häng med Leadfront på deras spännande resa! Klicka “Sök jobbet” här under för att söka. I denna rekrytering samarbetar Leadfront med Skills & Talent, för mer information eller frågor, kontakta Rekryteringskonsult Eric Öholm, eric@skillsandtalent.se

SÖK JOBBET