01

Fullstack Developer hos prisvinnande Bazooka!

  • Bazooka AB
  • Stockholm / Remote
  • Heltid
  • 5 december 2023

Söker du en stimulerande och varierande roll med flexibilitet och frihet? Vill du bli en del av en stabil och väletablerad byrå, ett härligt team och ett bolag som lägger lika vikt vid såväl kundernas leverans som din trivsel och personliga utveckling? Hos Bazooka kommer du till en familjär och avslappnad atmosfär där du får kontinuerligt utbyte av kompetenta kollegor, samt ges möjlighet till balans mellan arbetsliv och familjeliv.

OM BAZOOKA

Bazooka är en digitalbyrå som har funnits sedan 1996, när ett ungt Internet kom och skakade om kommunikationsbranschen. Hos Bazooka har du sällskap av ca 50 härliga kollegor med olika bakgrund och erfarenhet som tillsammans tar fram kreativa helhetslösningar åt kunder som Mips, LKAB, Lärarförsäkringar, Statens historiska museer, Besqab, Dramaten, Northvolt och många, många fler. Vi har byggt appar och webb i över 25 år och har en samlad erfarenhet av alla tänkbara plattformar och lösningar. 

Vi har en platt organisation med stort fokus på hållbarhet, medarbetarnöjdhet och lärande i team. Våra kunder gillar oss så mycket att de har röstat fram oss till Årets byrå 2020 och 2021 - och 2022 fick vi silver!

ROLLEN

Som Fullstack-utvecklare hos Bazooka kommer du jobba med projekt som innefattar all typ av webbutveckling. Allt från avancerade lösningar åt några av Sveriges största bolag till enklare webbplatser. Vilka projekt du kommer att arbeta med beror på din kompetens, erfarenhet och önskemål. Hos oss får du arbeta strategiskt och agilt i team med en blandning av kompetenser. Trivs du dessutom med att coacha juniora kollegor, på samma sätt som du själv gillar att lära dig nytt tillsammans med andra – då tror vi att du är helt rätt för tjänsten.

Du kommer jobba i en lite mindre organisation med nära till beslut och med möjlighet att påverka. Vi låter dig göra det du är bäst på, och tänker att du antagligen levererar bäst om vi inte lägger oss i allt för mycket hur du gör så länge resultatet blir bra.          

DIN BAKGRUND

I grunden letar vi efter rätt person med rätt driv, men vi ser gärna att du exempelvis: 

- Har jobbat med programmering professionellt i ett antal år.

- Har erfarenhet av objektorienterad kod.

- Har jobbat med moderna PHP-applikationer och ramverk (t.ex. Laravel).

- Är bekväm med aktuella JavaScript-tekniker som exempelvis React, NextJs och TypeScript.

- Har övergripande förståelse för DevOps, och gärna kunskap om container- och molnarkitektur eller klassiska servermiljöer.

- Är bekant med headless-CMS och integrationer (t.ex. Storyblok, Contentful, Dato, Directus, etc.)

- Gillar samarbete och kan ta ansvar för hur teamet jobbar med teknik i sina projekt.

WHAT'S IN IT FOR YOU?

👍🏻 En flexibel arbetsplats, vill du jobba hemma? Inga problem! Vill du jobba från ett kontor med utsikt över Gamla Stan? Välkommen in!

👍🏻 Möjlighet att jobba med den senaste tekniken och utforska nya lösningar som du själv känner är intressant.

👍🏻 Varierande arbetsuppgifter med olika projekt och kunder.

👍🏻 Vi strävar alltid efter att jobba väldigt nära våra kunder, vilket innebär att du kommer ha ett stort ansvar i våra kundprojekt där du verkligen gör skillnad.

👍🏻 Naturligtvis kompetenta och trevliga kollegor.

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar Bazooka med Skills & Talent. För mer information om rollen, kontakta Rekryteringskonsult Alexander Nistad alexander@skillsandtalent.se eller Eric Öholm eric@skillsandtalent.se  

SÖK JOBBET