09

Test Engineer @ AddSecure Smart Transport!

  • AddSecure Smart Transport
  • Göteborg
  • Heltid
  • 25 mars 2021

I den här rollen får du möjlighet att arbeta på ett internationellt och modernt företag i en mycket intressant expansionsfas. Du kommer att vara en del av en inspirerande och kreativ arbetsmiljö med passionerade och skickliga kollegor. AddSecure är en stor aktör inom säkra, kritiska kommunikationstjänster och i den här rollen kommer du att arbeta med deras produkter för Fleet Management & Connected Vehicles

OM ROLLEN

Som Verification Engineer hos AddSecure Smart Transport kommer du att vara en del av ett R&D / Utvecklingsteam på cirka 30 personer. Ditt närmaste team består av 3 Full Stack-utvecklare och en testingenjör med fokus på hårdvara. Du kommer att arbeta med Smart Transports webbapplikation Co-Driver Weboffice, en användarvänlig webbaserad lösning för fordonsparkparkhantering. Placeringsort är Göteborg och du rapporterar till Director of R&D.

Exempel på arbetsuppgifter: 

- Arbeta i ett scrum team, verifiera kvalitet så tidigt som möjligt och vara delaktig/proaktiv i planering

- Sätta upp och underhålla testmiljöer och testdata

- Skriva och underhålla automatiserade tester i Java/Selenium

- Utföra manuella tester

- Rapportera buggar

- Dokumentera och underhålla testfall


DIN BAKGRUND

För att lyckas i den här rollen ser vi att du har en relevant utbildning och ett par års erfarenhet av systemtest/verifiering. Du känner dig bekväm i arbetsflödet för kvalitetssäkring, de olika utvecklingsstadierna och din roll som testare i dessa steg. Från att skapa och underhålla testspecifikationer och synkronisering med krav, sätta upp och underhålla testmiljöer till dokumentation. Du har erfarenhet eller ett intresse av att utveckla och underhålla automatiserade tester.

Som person hoppas vi att du är nyfiken, driven och engagerad med ett tekniskt intresse och en vilja att lära dig. Du kommer att vara en del av en härlig atmosfär och ett passionerat team som lyfter, stöttar och lär sig av varandra där vi hoppas du både kommer att trivas och bidra.                            

ADDSECURE – MAKING THE WORLD A SAFER AND SMARTER PLACE

AddSecure är en ledande europeisk leverantör av förstklassiga IoT-lösningar med ett fokus på säker kritisk kommunikation och data. Mer än 50 000 kunder inom säkerhets- och trygghetsbranschen, räddningstjänst, fastighetssäkerhet- och automatisering, digital omsorg, transport och logistik, elnät, smarta städer m.m. skyddar sina livs- och verksamhetskritiska applikationer med lösningar från AddSecure. Detta bidrar till att rädda liv, skydda egendom och viktiga samhällsfunktioner och skapar affärsnytta.

De säkra och pålitliga helhetslösningarna inom affärsområdena Smart Alarms, Smart Care, Smart Grids, Smart Rescue, Smart Surveillance och Smart Transport bidrar till att göra världen till en säkrare och smartare plats.

Företaget, som grundades i början av 1970-talet, har idag mer än 880 anställda i 15 länder

AddSecure Smart Transport är en av affärsenheterna inom AddSecure-koncernen och en ledande europeisk leverantör av FMS-system (Transport Management and Fleet Management). Vår kärnverksamhet är att tillhandahålla system och lösningar för att effektivisera transporter med tunga och lätta kommersiella fordon. Smart Transport marknadsför och säljer sina produkter via eget säljteam och genom partners i Europa.

VARFÖR ADDSECURE?

Vi erbjuder dig att arbeta i ett företag som befinner sig i en spännande expansionsfas, tillsammans med många motiverade kollegor som gillar att vara med och påverka verksamheten. AddSecure är ett företag som fokuserar mycket på företagskultur, värderingar och balans mellan arbete och privatliv. Våra anställda är vår största tillgång – på riktigt! För AddSecure är det mycket viktigt att bygga en företagskultur där våra anställda trivs och vill prestera. Våra värderingar är enkelhet, kundfokus, laganda och samarbete, och vi förväntar oss att alla som arbetar i företaget bidrar till dessa värden.

ANSÖKAN

Låter det intressant? Följ med AddSecure på deras spännande resa! Klicka på "Sök jobbet" nedan för att söka. I den här rekryteringen samarbetar AddSecure med Skills & Talent AB. För ytterligare information eller frågor, kontakta rekryteringskonsult Eric Öholm på eric@skillsandtalent.se eller Alexander Nistad på alexander@skillsandtalent.se

SÖK JOBBET