12

Technical Service Engineer!

  • Telenor Sverige AB
  • Malmö / Stockholm / Karlskoga
  • Heltid
  • 30 mars 2022

Vill du vara en del av ett marknadsledande telekombolag där du får möjlighet att utvecklas och växa? Hos Telenor bjuds du med på en digital transformationsresa där du tillåts vara innovativ och tänka nytt, på ditt sätt. I rollen som Service Engineer kommer du arbeta med ny och spännande teknik för att säkerställa leveransen av kritiska nätverk- och säkerhetstjänster.

DIN ARBETSGIVARE

För oss kommer människan alltid först, därefter tekniken. Du ska alltid kunna vara uppkopplad med dem och det som betyder mest för just dig. Vår övertygelse är att uppkopplade samhällen är starkare samhällen. Som Telenor-medarbetare kommer du att vara en viktig pusselbit i en större internationell organisation som vill skapa samhällsnytta genom att leverera förstklassig uppkoppling i de samhällen där vi verkar.

OM ROLLEN

Du kommer att tillhöra ett område inom Telenors B2B-erbjudande som levererar verksamhetkritiska nätverks- och kommunikationstjänster i teamet Infrastructure. Med mångårig erfarenhet av nätverks- och säkerhetslösningar till centrala samhällsaktörer, bidrar vi till att utveckla viktiga samhällsfunktioner.

I rollen som Technical Service Engineer ansvarar du för den tekniska leveransen till våra kunder samt hantering av företagets managerade tjänster. 

Exempel på dina ansvarsområden: 

- Bistå och säkerställa en god dialog med kund i leveransen samt ha beredskap vid behov inom vår organisation.

- Driva felsökning och vara behjälplig i leverans till våra kunder samt bistå med LCM hantering och teknisk dokumentation. 

- Inom ditt område, ta fram nätverkslösningar och arbeta med löpande säkerhet, drift och underhåll.

DIN BAKGRUND

För att lyckas i rollen ser vi att du har en bakgrund inom nätverk och teknik. Du har tidigare kunskap inom Fortigate, HPE/Aruba, Cisco och/eller Cisco Meraki. Du är lösningsfokuserad och hittar kreativa lösningar för problem och tar ansvar för hantering och förvaltning av system. Har du tidigare erfarenhet inom ITIL och övervakning är det meriterande. Vidare ser vi gärna att du har en bakgrund inom följande områden:

- Routing

- Switching

- Brandväggsfiltrering

- Portautentisering (802.1x)

- VPN-tunnlar

- VPN-klienter

- Trådlösa nät och WAN-förbindelser (centrala, lokala och geografiskt utplacerade kommunikationsknytpunkter).

VÅRT LÖFTE

Nyckeln till vår framgång är work-life balance. För att säkra det arbetar vi aktivt för att främja en arbetsmiljö där våra anställda får stöd och egenmakt inom alla sina arbetsområden. Vi lovar dig ett mänskligt företag som har hög vilja till självförbättring och att snabbt anpassa sig till en digitaliserad värld. Du välkomnas varmt in till ett skickligt team av professionella kolleger och utöver detta erbjuder vi även:

- Ett flexibelt arbetssätt – vi tror på att flexibiliteten och friheten att välja var och när du levererar i ditt arbete bidrar till ökad prestation, engagemang och balans i livet. Vi tror också på styrkan i att vi är bättre tillsammans och att teamandan utvecklas när vi möts och interagerar med varandra, därför ser vi att våra kontor ska agera som magneter för samarbete, kreativitet och företagsanda.

- Utbildningsprogram så att du som medarbetare kan fördjupa din kunskap och bredda kompetensen.

- Ett generöst hälsovårdspaket innehållandes exempelvis Give me a break-days, friskvårdsbidrag, tjänstepension och mycket mer.

ANSÖKAN

I den här rekryteringen samarbetar Telenor med Skills & Talent AB. För ytterligare information eller frågor, kontakta rekryteringskonsult Eric Öholm på eric@skillsandtalent.se eller Alexander Nistad på alexander@skillsandtalent.se

SÖK JOBBET