11

Technical Delivery Engineer!

  • Telenor Sverige AB
  • Stockholm / Malmö
  • Heltid
  • 30 mars 2022

Vill du vara en del av ett marknadsledande, internationellt bolag där du får möjlighet att utvecklas och växa? Hos Telenor bjuds du med på en digital transformationsresa där du tillåts vara innovativ och tänka nytt, på ditt sätt. I rollen som Delivery Engineer kommer du vara med och ta fram förtklassiga SD WAN-lösningar och andra managed services till våra företagskunder.

DIN ARBETSGIVARE

För oss kommer människan alltid först, därefter tekniken. Du ska alltid kunna vara uppkopplad med dem och det som betyder mest för just dig. Vår övertygelse är att uppkopplade samhällen är starkare samhällen. Som Telenor-medarbetare kommer du att vara en viktig pusselbit i en större internationell organisation som vill skapa samhällsnytta genom att leverera förstklassig uppkoppling i de samhällen där vi verkar.

OM ROLLEN

Du kommer att tillhöra ett område inom Telenors B2B-erbjudande som levererar verksamhetkritiska nätverks- och kommunikationstjäner. Med mångårig erfarenhet av nätverks- och säkerhetslösningar till centrala samhällsaktörer, bidrar vi till att utvecka viktiga samhällsfunktioner.

I rollen som Technical Delivery Engineer arbetar du i nära dialog med kund och säkerställer att kundens tekniska miljö fungerar enligt plan. Nära dig kommer du ha kompetenta kollegor inom arkitektur, produktledning, paketering och integration. 

Exempel på ansvarsområden: 

- Low-level design och dokumentation för kundens tekniska miljö samt utveckla kunddialogen vidare med teamkollegorna.

- Tillsammans med kundteam kartlägga och utveckla en välfungerande infrastruktur för våra kunder.

- Ansvara för implementationshantering av inkomna ärenden vilket innebär konfigurering av utrustning, installation och driftsättning.

- Koordinera arbetet tillsammans med kund och andra berörda partners.

- Bistå i support i andra- och tredje linjen och har beredskap vid behov.

- Ansvara för att leveranserna följer tidsplan och ser till att kunden är kontinuerligt uppdaterad om leveransstatus.

- Driva flera ärenden parallellt samt ha en tät dialog med relevanta partners både externt och internt på Telenor.         

DIN BAKGRUND

Vi ser gärna att du har god förståelse och kunskap kring koncept som nätverk LAN, WAN, Wifi. Du är van vid att arbeta i en nära dialog med kund och brinner för att ge god service. Du har tidigare erfarenhet från att koordinera arbete tillsammans med underentreprenörer och du hittar lösningar på eventuella problem som uppstår. Du har ett metodiskt och strukturerat arbetssätt samt en god förmåga att prioritera och koordinera ditt arbete på ett välfungerande sätt. Du är kommunikativ och har ett stort intresse för nät samt goda språkkunskaper i svenska och engelska.

VÅRT LÖFTE

Nyckeln till vår framgång är work-life balance. För att säkra det arbetar vi aktivt för att främja en arbetsmiljö där våra anställda får stöd och egenmakt inom alla sina arbetsområden. Vi lovar dig ett mänskligt företag som har hög vilja till självförbättring och att snabbt anpassa sig till en digitaliserad värld. Du välkomnas varmt in till ett skickligt team av professionella kolleger och utöver detta erbjuder vi även:

- Ett flexibelt arbetssätt – vi tror på att flexibiliteten och friheten att välja var och när du levererar i ditt arbete bidrar till ökad prestation, engagemang och balans i livet. Vi tror också på styrkan i att vi är bättre tillsammans och att teamandan utvecklas när vi möts och interagerar med varandra, därför ser vi att våra kontor ska agera som magneter för samarbete, kreativitet och företagsanda.

- Utbildningsprogram så att du som medarbetare kan fördjupa din kunskap och bredda kompetensen.

- Ett generöst hälsovårdspaket innehållandes exempelvis Give me a break-days, friskvårdsbidrag, tjänstepension och mycket mer.

ANSÖKAN

I den här rekryteringen samarbetar Telenor med Skills & Talent AB. För ytterligare information eller frågor, kontakta rekryteringskonsult Eric Öholm på eric@skillsandtalent.se eller Alexander Nistad på alexander@skillsandtalent.se

SÖK JOBBET