07

Systemutvecklare hos Omegapoint!

  • Omegapoint AB
  • Stockholm
  • Heltid
  • 24 mars 2023

Vill du arbeta i teknologins framkant och säkra både din och våra kunders utveckling? Omegapoint är ett konsultföretag som skapar framtidens digitala tjänster. Vi växer och letar nu efter fler av marknadens vassaste systemutvecklare. Vill du bli en del av vårt nördiga gäng?

OM OMEGAPOINT

Omegapoint utvecklar framtiden. Vi är ett av marknadens ledande konsultbolag inom cybersäkerhet och cybersäker digitalisering. Vi växer och är idag ca 800 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Uppsala, Örebro, Västerås, Oslo och Köpenhamn.

Omegapoint bildades 2001 och är delvis medarbetarägt. Vi som arbetar här delar en passion för utveckling i allmänhet och säkerhet i synnerhet. Vår kultur kännetecknas av en vilja att alltid bli bättre och vi sticker ut med vårt stora fokus på kompetensutveckling.

VI SATSAR PÅ DIG!

På Omegapoint sätter vi din kompetens i centrum och ger dig alla förutsättningar för ett utvecklande och varierat jobb. Som konsult hos oss tillbringar du vardagen ute hos någon av våra kunder, men har alltid en välkomnande hemmahamn på kontoret på Vasagatan. Här ordnar vi mängder av aktiviteter under året för att vi ska utvecklas och ligga i framkant. Det är en del i vår kompetenskultur som bygger på samarbete och en vilja att stärka varandra. 

Med en stor och varierande kundbas, från små specialistföretag till stora och välkända företag och myndigheter, har vi en möjlighet att utifrån just dina önskemål hitta utmanande och roliga uppdrag. 

Givetvis erbjuder vi även allt det andra som är viktigt, som marknadsmässiga löner, övertidsersättning, anpassade förmånspaket, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och möjlighet till delägarskap. 

Vi vågar lova dig en arbetsplats där du kommer att trivas, utvecklas och ges alla möjligheter till en ljus framtid. 

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi söker dig som är driven, ansvarstagande, självgående, prestigelös och har en vilja att hålla dig uppdaterad på de senaste teknikerna och idéerna inom systemutveckling. Du delar vår passion för utveckling och vill bidra till att säkra utvecklingen hos såväl våra kunder som hos dig själv och dina kollegor. 

För den här tjänsten söker vi dig som:

👍 Har ett par års erfarenhet av programmering, gärna inom Java och/eller .Net

👍 Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

👍 Har en akademisk examen eller motsvarande

👍 Gärna har erfarenhet eller intresse av att leda personal

Vi ser det som positivt om du känner till eller har kunskap/förståelse inom områden som t.ex.: TDD, DDD, Azure/AWS/GCP, DevOps, Säkerhet, Microservices, Objektorienterad Programmering m.fl. 

Vi hoppas att du vill bli en av oss och ser fram emot din ansökan. Sök genom att klicka på länken nedan.

ANSÖKAN

Låter det intressant? Skicka in din ansökan genom att klicka på "sök jobbet" nedan. För mer information eller frågor om rollen är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Alexander Nistad på Skills & Talent - alexander@skillsandtalent.se eller Rekryteringskonsult Eric Öholm – eric@skillsandtalent.se 

SÖK JOBBET