08

Systemspecialist till AddSecure Smart Alarms!

  • AddSecure Smart Alarms AB
  • Göteborg/Stockholm
  • Heltid
  • 24 augusti 2022

I den här rollen får du möjlighet att arbeta på ett internationellt och modernt företag i en mycket intressant expansionsfas. Du kommer att vara en del av en inspirerande och kreativ arbetsmiljö med passionerade och skickliga kollegor. AddSecure är en stor aktör inom säkra, kritiska kommunikationstjänster och här blir du en del av ett spännande bolag som gör nytta och vars tjänster bidrar till att skydda liv, hem, företag och tillgångar!

OM ROLLEN

Som Systemspecialist hos AddSecure kommer du att arbeta med drift, förändringsarbete och utveckling inom nätverk och IT-säkerhet. Du blir en del av ett sammansvetsat team på 6–8 medarbetare som sköter den dagliga driften av våra nätverk och datacenters. Du kommer som systemspecialist rapportera till Manager Smart Alarms, Network Services.

Vårt nätverk består av ett antal inplaceringar i olika delar av Europa och vi arbetar med ett antal ledande operatörer som levererar tjänster till och från vårt nätverk. 

Exempel på arbetsuppgifter: 

- Utveckla och modifiera befintliga nätverk och plattformar samt säkerställa att dessa uppfyller Addsecure´s policys och guidelines kring IT-säkerhet

- Utveckla företagets molnteknologi med nya tjänster för befintliga och nya kunder.

- Arbeta med underhåll, övervakning och felsökning av befintlig utrustning i våra datacenters.

- Projektera nya funktioner, förbindelser och tjänster inom Smart Alarms & Network Services.

DIN BAKGRUND

Vi söker en ansvarfull och noggrann tekniker med minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi erbjuder intressanta och utmanande arbetsuppgifter inom en mängd olika områden. Du behöver ha god kännedom inom flertalet av nedanstående områden:

👍 Linux/Unix

👍 Routing, switching & brandväggar

👍 VMware, Amazon Web Services

👍 Service-to-service (Mesh) tjänster som Kubernetes, Tanzu mfl.

👍 ISO27000

För tjänsten ser vi att du som person är ansvarsfull, flexibel och prestigelös. Du är van att arbeta i grupp för att nå gemensamma mål och har god samarbetsförmåga. Då tjänsten är säkerhetsklassad kommer ett registerutdrag från Polisen att göras för att säkerställa att DU är rätt person för AddSecure.

Vidare söker vi dig som är drivande, har god initiativförmåga och är analytiskt lagd. Vi ser gärna att du har förmåga att säkerställa att lösningar som tas fram är säkra. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser det som självklart att du bidrar till ett gott arbetsklimat.                         

ADDSECURE – MAKING THE WORLD A SAFER AND SMARTER PLACE

AddSecure är en ledande europeisk leverantör av säkra IoT-konnektivitetslösningar med fokus på säker kritisk kommunikation och säker data. De pålitliga helhetslösningarna är baserade på teknik för säker kritisk kommunikation som kombinerar konnektivitetsplattformar, programvara och tjänster, skräddarsydda för att möta kundernas behov inom olika branscher.

Mer än 50 000 kunder inom säkerhets- och trygghetsbranschen, räddningstjänst, fastighetssäkerhet och automatisering, byggbranschen, digital omsorg, transport och logistik, elnät, smarta städer m.m. skyddar sina livs- och affärskritiska verksamheter med lösningar från AddSecure. Detta bidrar till att rädda liv, skydda egendom och viktiga samhällsfunktioner, och skapar affärsnytta
AddSecure använder för närvarande sin expertis inom säker kritisk kommunikation och säker data i lösningar inom Smart Alarms, Smart Care, Smart Rescue, Smart Surveillance, Smart Transport och det framväxande teknikområdet Smart Grids.

Huvudkontoret ligger i Stockholm, med ytterligare kontor över hela Europa. Företaget sysselsätter mer än 1 000 personer i 15 länder.

AddSecure Smart Alarms är en av affärsenheterna inom AddSecure-koncernen som erbjuder säkra och pålitliga lösningar för övervakad larmöverföring mellan larmsystem och larmcentraler som skyddar liv, hem, företag och tillgångar.

VARFÖR ADDSECURE?

Vi erbjuder dig att arbeta i ett företag som befinner sig i en spännande expansionsfas, tillsammans med många motiverade kollegor som gillar att vara med och påverka verksamheten. AddSecure är ett företag som fokuserar mycket på företagskultur, värderingar och balans mellan arbete och privatliv. Våra anställda är vår största tillgång – på riktigt! För AddSecure är det mycket viktigt att bygga en företagskultur där våra anställda trivs och vill prestera. Våra värderingar är enkelhet, kundfokus, laganda och samarbete, och vi förväntar oss att alla som arbetar i företaget bidrar till dessa värden.

ANSÖKAN

Låter det intressant? Följ med AddSecure på deras spännande resa! Klicka på "Sök jobbet" nedan för att söka. I den här rekryteringen samarbetar AddSecure med Skills & Talent AB. För ytterligare information eller frågor, kontakta rekryteringskonsult Eric Öholm på eric@skillsandtalent.se eller Alexander Nistad på alexander@skillsandtalent.se

SÖK JOBBET