11

Stjärna inom webb? Kom till en av Stockholms vassaste webbyråer!

  • Sphinxly AB
  • Stockholm
  • Heltid
  • 15 oktober 2019

Vill du arbeta med några av Stockholms bästa digitala formgivare och utvecklare som bygger levande och interaktiva webbplatser med innovativ teknik? Vill du arbeta med någonting mer nytänkande än Wordpress? Vill du sitta i fräscha, öppna lokaler på Östermalm med en kreativ och familjär grupp som inspirerar och tar hand om varandra? Då kan vi ha rollen för dig!

OM SPHINXLY

Sphinxly är en väletablerad kreativ webbyrå med fokus på nytänkande och innovativ design, UX/UI, användarvänlighet och kommunikation i digitala medier. Sphinxly har funnits sedan 2002, är idag 15 anställda och hjälper medelstora företag att skapa funktionella, moderna och annorlunda webbplatser som sticker ut i bruset.

Genom sitt egenutvecklade CMS (EasyWeb) kan de erbjuda kunder en digital plattform som är enklare, säkrare och effektivare än server-baserade CMS som t.ex. Wordpress. Genom denna plattform kan kunder enkelt bl.a. administrera innehåll, se statistik och få analyser över konvertering och SEO. Arbetet med vidareutveckling och förfinande av tjänsten EasyWeb fortgår med fokus på att skapa tydlig och lättillgänglig affärsnytta för kunder direkt i denna digitala plattform. Idag används EasyWeb av över 1000 företag som exempelvis Pizza Hut, Lannebo, Risenta och många fler.

Målbilden är att under 2019 erbjuda deras egenutvecklade plattform mot en bredare målgrupp som SaaS /serverless CMS, vilket de ser är framtiden, då fler och fler kunder börjar se begränsningar och missnöje med lösningar byggda i exempelvis Wordpress.  

OM ROLLEN

Som webbutvecklare kommer du att bli en del av ett engagerat team bestående av 15 duktiga kollegor som alla brinner för att skapa grymma digitala lösningar. Ditt fokus kommer att vara back-end utveckling (.NET/C#) där du tillsammans med designers och front-endare programmerar upp webbplatser mot deras egna CMS, skapar specialbyggda kopplingar mot APIer och 3:e partssystem. Du kommer även vara högst delaktig i att vidareutveckla samt förbättra deras egna tekniska ramverk där dina idéer och initiativ kommer vara uppskattade och efterfrågade. 

Sphinxly arbetar primärt mot medelstora kunder där de ofta får fritt spelrum att vara kreativa. Då de arbetar exklusivt med deras egna tekniska lösning är de fria att utan begränsningar utveckla egna modulbaserade lösningar internt istället för att förlita sig på̊ 3:e parts plugins.

Hos Sphinxly får du bl.a.: 

-Centralt placerat kontor i sköna, öppna lokaler.

-Pingisbord, lego-hörna, VR-rig, boule-bana, uteplats.

-Välfyllt kylskåp med önskade drycker.

-Gratis massage.

-Kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte.

-Ta plats och bestämma riktning på dina egna projekt.

-Möjlighet till flexibla arbetstider och arbete hemifrån.

-Kompetenta, stöttande kollegor med en bra sammanhållning.

DIN BAKGRUND

Vi söker dig som har 3-5 års erfarenhet av att utveckla hemsidor och webbaserade lösningar. Du har sannolikt arbetat på webbyrå tidigare med god förståelse för hemsideprojekt och webbutveckling i back-end. Vi ser gärna att du har erfarenhet av .NET C# vilket Sphinxly använder, men har du erfarenhet av ett annat objektorienterat språk är det också intressant. Personlighet och drivkraft är viktigare än specifik stack och är du bara öppen för det så får du utrymmet och stödet att lära dig. Vi ser gärna att du arbetat med CMS tidigare samt att du är van att samarbeta med kunder för att uppnå önskade resultat.  

Som person ser vi gärna att du är nyfiken och engagerad med ett naturligt driv. Sphinxly är på en framtidsresa så det är viktigt att du tycker om att bidra, att komma med nya idéer och att själv ständigt utvecklas.    

ANSÖKAN

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan genom "Sök jobbet" nedan. För mer information om rollen kontakta Rekryteringskonsult Eric Öholm tel. 0735-079993 eller eric@skillsandtalent.se

SÖK JOBBET