01

Driv spännande förändringsprojekt som IT-Projektledare!

  • Team Olivia
  • Stockholm
  • Heltid
  • 24 januari 2023

Söker du din nästa utmaning och vill vara en del av en stor organisation i förändring? Vill du tillhöra ett bolag med en betydande samhällsroll som gör verklig skillnad i människors liv? Som IT-Projektledare hos Team Olivia får du en central, bred och varierande roll och kommer vara styrande i att förändra verksamheten till det bättre.

OM DATATRION

Team Olivia är ett ledande omsorgsföretag med tjänster inom bland annat personlig assistans, individ- och familjeomsorg och hemomsorg. Vi finns nära våra kunder på över 200 platser i Sverige, Norge och Danmark. Våra cirka 12 000 medarbetare arbetar för att göra varje enskilt liv rikare och mer värdigt, varje dag. Team Olivia startades i Stockholm år 2001 med visionen att göra varje enskilt liv bättre, rikare och mer värdigt. Genom åren har vi växt både organiskt och genom att förvärva företag som kompletterar vår verksamhet.

OM ROLLEN

Som IT-Projektledare kommer du tillhöra den centrala IT-avdelningen och aktivt bidra till Team Olivias utveckling. Du kommer att säkerställa leveransnivån i varierande, koncernövergripande verksamhetsprojekt där du ansvarar för ekonomi, tidsplan, kvalitet och genomförande. 

Exempel på ansvarsområden 

- Leda större förändringsprojekt som t.ex. omfattar implementering av nya IT system eller utveckling av befintliga

- Projektledare för integrationer vid större förvärv

- Ansvara för att upprätta Team Olivias IT-strategi

- Ta ägarskap för Team Olivias koncernsystem

- Ansvara för road map samt facilitera prioriteringsbeslut och beslutsunderlag

- Representera IT i förvaltningsorganisationen för övergripande koncernsystem

- Agera kravställare mot både konsulter och systemleverantörer

DIN BAKGRUND

För den här rollen ser vi gärna att du har en universitetsutbildning i grunden inom exempelvis ekonomi eller teknik. Du har erfarenhet av att driva utvecklings- och förändringsprojekt med tungt IT-inslag samt är van att ta fram underlag för utvecklingsplaner, strategier, budget, kostnadskalkyler och investeringar m.m. Du kommer att ha en senior och viktig funktion där det krävs att du är erfaren och trygg i att utveckla IT-organisationer och är väl insatt i projektledningsmodeller. 

Vidare önskvärda erfarenheter: 

- Erfarenhet av att agera kravställare och beställare mot externa IT-leverantörer, konsulter och interna verksamheter

- Vana att kommunicera både på board level och med enskilda medarbetare

- Erfarenhet inom IT-teknik med generell förståelse för ett IT-landskap (system, infrastruktur, arkitektur, nät & kommunikation, virtuella miljöer, AD m.m.)

- Erfarenhet från både konsult- och linjeroll

- Erfarenhet från bolag med verksamhet i flera länder

Som person ser vi gärna att du är social och kommunikativ med förmågan att bygga förtroende hos andra. Vi söker någon som är driftig, analytisk och pragmatisk med ett processorienterat fokus och goda ledaregenskaper. Vidare är det viktigt att du har ett holistiskt synsätt och en strategisk höjd med förmågan att se helheten. 

ANSÖKAN

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! För mer information eller frågor, kontakta Rekryteringskonsult Eric Öholm – eric@skillsandtalent.se   

SÖK JOBBET