08

Stjärna inom Java?

  • Omegapoint AB
  • Stockholm
  • Heltid
  • 7 april 2020

Vill du vara med och säkra utvecklingen hos spännande företag och myndigheter? Omegapoint är experter inom säker digital transformation och deras hjärtan slår till ljudet av 1'or och 0'or. Nu söker vi stjärnor till deras Java-team som vill växa och utvecklas tillsammans med dem!

OM OMEGAPOINT

Omegapoint grundades för nästan 20 år sedan och blev snabbt en spelare att räkna med på den svenska IT-konsult scenen. Tillsammans har de skapat Omegapoint under dessa år och fortsätter att gemensamt forma och påverka bolagets utveckling. Här ges alla möjligheten att bli delägare efter 12 månaders anställning och idag har fler än hälften av de anställda köpt in sig i bolaget. 

Hos Omegapoint finns det ingenting som är viktigare än deras medarbetare och den unika kompetenskultur som finns. Här finns allt från systemarkitekter och utvecklare till testare och agila coacher. De arbetar aktivt med att dela kunskap mellan varandra, över olika discipliner, till deras kunder och även till andra nyfikna människor i branschen.


OM DIG

Vi söker personer som är drivande, engagerade och kvalitetsmedvetna. Det är viktigt att du har en stark vilja att utvecklas och håller dig uppdaterad på de senaste teknikerna och idéerna inom systemutveckling. Du är du prestigelös och delar gärna med dig av din kunskap - både internt och externt. 

Vidare ser vi gärna att du:

-Har en bred kunskap inom Java-plattformen och praktisk erfarenhet av ett urval olika tekniker inom Java SE.

-Är van vid att arbeta kvalitetsinriktat och känner dig bekväm med såväl testdriven utveckling som testramverk så som JUnit.

-Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

-Är certifierad i OCA eller OCP, det skulle vi se som ett plus!

-Känner till områdets ”best practices” och användbara ”design patterns”.

-Har en akademisk examen eller motsvarande, samt ett par års erfarenhet som systemutvecklare med fokus på Java.

-Har arbetat med agila utvecklingsmetoder 


DU ERBJUDS

Individuell kompetensutveckling betyder oerhört mycket för Omegapoint och de har därför tagit detta till nästa nivå. Den drivs av dem, för dem och för att de verkligen vill. Varje år anordnar de en mängd seminarier, Tech Talks, Meetups, kurser och talar på internationella konferenser. 

De har en inkluderande kultur och anordnar en mängd aktiviteter från fotboll och biljard till skidresor och Hackathons. Hos Omegapoint blir du inte en i mängden utan direkt en i familjen.

Med en stor och varierande kundbas från små specialistföretag till några av de största och mest välkända företagen och myndigheterna i Sverige finns en unik möjlighet att utifrån varje enskild konsults önskemål hitta utmanade uppdrag.


ANSÖKAN

Låter det intressant? Har du vad som krävs? Skicka in din ansökan genom att klicka på "sök jobbet" nedan. För mer information eller frågor om rollen är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Alexander Nistad på Skills & Talent. Tel. 0733-307821 eller alexander@skillsandtalent.se. 

SÖK JOBBET