08

Head of Digital Marketing - Ansvara för marknadsavdelning på etablerad byrå!

  • Camelonta AB
  • Stockholm
  • Heltid
  • 9 mars 2022

Vill du vara en del av ett sammansvetsat och ambitiöst gäng som ska bli Sveriges bästa webbyrå? Vill du ansvara för att bygga en digital marknadsavdelning och utforma marknadsstrategi? Camelonta är en etablerad byrå med starka tillväxtplaner. I den här rollen får du möjlighet att forma, sjösätta och ansvara för deras erbjudande inom digital marknadsföring. Din vardag blir fylld med spännande och varierande projekt i ett team med härlig stämning!

OM CAMELONTA

Camelonta är en väletablerad byrå i centrala Stockholm som är specialiserad på webutveckling och digital marknadsföring. Med många års erfarenhet bakom sig är vi experter på att skapa framgångsrika lösningar för våra kunder på den digitala scenen. Camelonta har många trogna kunder, till stor del bestående av mellanstora företag som vill ha en trygg och långsiktig partner för sin digitala närvaro. Vi erbjuder tjänster inom bl.a. webutveckling, digital strategi, inbound- och outbound marketing samt konverteringsoptimering.

ROLLEN

Camelonta befinner sig i en tillväxtfas med många nya projekt inom e-handel och webb på gång. Vi ser också ett växande behov av övergripande strategival, expertis och vägledning kring digital marknadsföring. Hur ökar man varumärkeskännedomen, vilka kanaler ska man synas på och vilken marknadsstrategi kommer leda till ökad försäljning? Detta är frågor som du kommer att arbeta med och tillsammans med kunderna skapa förutsättningarna för att uppnå önskade resultat.

Tillsammans med VD kommer du arbeta med att utforma ett tydligt erbjudande inom digital marknadsföring. Du kommer ta fram digitala strategier, inkl. målgruppsanalyser, behovsanalyser, kanalstrategier, innehållsstrategier och annonseringsstrategier m.m. samt ansvara för Camelontas inbound resp. outbound marketing. Som Head of Digital Marketing kommer du även att hålla seminarier/webinarier, samt koordinera Camelontas seminarieprogram.

Målet är att få marknadsavdelningen att växa såväl omsättningsmässigt som i antal medarbetare och att under 2022 vara fem i teamet. Förutom att ansvara för affärens tillväxt kommer du även ha en coachande team-leader funktion där du motiverar och hjälper andra att prestera och växa.                     

VEM ÄR DU?

Vi söker en driven digital marknadsförare som vet hur man skapar resultat för kunderna. Vi ser gärna att du har ca 5+ års erfarenhet och med fördel från byrå. Du brinner för området och följer noga trender och nya marknadsteorier för att kunna säkra att Camelonta kan vara innovativa och framgångsrika. Som person är du ödmjuk, driven och ambitiös. Du vill hela tiden bli bättre och lockas av tanken att sätta din prägel på ett affärsområde samt att få vara med på resan att göra Camelonta till Sveriges bästa byrå! 

Ytterliga erfarenheter vi gärna ser: 

👍🏻 Goda kunskaper i SEO, Google Ads, Facebook/Instagram Ads
👍🏻 Kunskaper i andra plattformar som Snapchat och Pinterest
👍🏻 Erfarenhet av influencer-marknadsföring och Liveshopping är meriterande

VARFÖR CAMELONTA?

- Tryggt bolag som funnits sedan 2001, men med tydliga tillväxtambitioner
- Arbetsplats präglad av hög kompetens, familjär företagskultur och glädje
- Fokus på individuell kompetensutveckling
- Kollektivavtal, tjänstepension samt tillgång till Sveriges bästa förmånsportal (Benify)
- Flexibilitet i att arbeta från kontoret och hemifrån
- Frukost på jobbet varje dag
- Stimulerande arbete blandat med fussball, TV-spel och AW’s
- Teamresor/byråresor med fokus på trivsel och att må bra!

ANSÖKAN

Låter det intressant? Följ med Camelonta på deras spännande resa! Klicka på "Sök jobbet" nedan för att söka. I den här rekryteringen samarbetar Camelonta med Skills & Talent AB. För ytterligare information eller frågor, kontakta rekryteringskonsult Eric Öholm på eric@skillsandtalent.se eller Alexander Nistad på alexander@skillsandtalent.se

SÖK JOBBET