07

Ta ditt nästa steg i karriären som Lead Frontend Developer!

  • AddSecure AB
  • Götebrog
  • Heltid
  • 19 oktober 2019

I den här rollen får du möjlighet att arbeta på ett internationellt, välmående och växande företag där du är med och skapar lösningar som säkerställer och skyddar viktiga funktioner i vårt samhälle. Du kommer till en innovativ och kreativ miljö där du får en ledande roll kring Frontend och ges utrymmet att verkligen påverka.

OM ADDSECURE

AddSecure är en ledande europeisk aktör inom säkrad kritisk kommunikation. Företaget förser över 50 000 kunder och partners runt om i Europa med säkra kommunikationslösningar inom övervakade larm och kritisk IoT-kommunikation. Totalt har AddSecure levererat närmare 400 000 uppkopplingar och en miljon enheter.

AddSecure erbjuder lösningar inom följande segment; Smart Alarms, Smart Rescue, Smart Grids och Smart Transport. Lösningarna - som hjälper till att rädda liv, skydda egendom och säkra viktiga samhällsfunktioner - är flexibla, lätta att installera och bidrar till att öka kundernas konkurrenskraft. Företaget grundades i början av 1970-talet och har idag mer än 300 anställda. AddSecure har sitt huvudkontor i Sverige och regionala kontor samt ett nätverk av distributörer runt om i Europa. AddSecure ägs av Abry Partners, en amerikansk private equity-fond som grundades 1989 och som har sitt huvudkontor i Boston, USA. För mer information, besök www.addsecure.se

OM ROLLEN

I rollen som Lead Frontend Developer blir du en del av ett kompetent och sammansvetsat team som med de senaste teknikerna utvecklar säkra, virtuella nätverk baserade på mobildatatrafik.

Det är ett modernt och intressant område som handlar både om säkerhet och avancerade kommunikationslösningar där kunder kan bygga virtuella nät tillsammans med olika typer av mobildata abonnemang och VPN accesser, alltsammans paketerat för våra kunder i en Web portal eller App. AddSecure’s tjänst för detta kallas LINK.

Du kommer att ansvara för Frontend och förbättring av LINK’s gränssnitt i självserviceportal och Appar där du får stor frihet att förändra, förbättra och komma med idéer kring tekniker och vägval framåt. Du kommer tillhöra ett av AddSecures utvecklingskluster i Göteborg, men även ha mycket utbyte med övriga team i Stockholm och England.

DIN BAKGRUND

För att passa in i rollen ser vi att du har en ”Fullstack” profil med en förståelse för backend och affärslogik men där passionen, fokus och det främsta intresset är frontendutveckling. Vi söker dig som är driven, analytisk och som tycker om att ta initiativ och göra skillnad. Kanske har du en roll idag där du inte ges tillräckligt utrymme att påverka? Då kan detta vara din möjlighet att få blomma ut och ta ett uttalat ansvar över webb, gränssnitt, UX och hur frontend ska skapas på bästa sätt.

Vi värdesätter om du har en relevant akademisk utbildning och ser gärna att du har ett par års dokumenterad erfarenhet där du arbetat med de senaste teknikerna.

Följande kompetenser värdesätts: 

-Javascript ramverk såsom Angular, NodeJS, React eller motsvarande.
-C#
-.Net core
-Asp.net core
-Databaser som MS SQL Server, Postgres, MongoDB eller motsvarande NoSQL  

Extra meriterande erfarenhet:

-Xamarin
-Linux
-Python
-Bash
-Multitrådade applikationer
-Nätverk

WHAT'S IN IT FOR YOU?

Du kommer att arbeta för ett företag som värderar sina anställda som deras största tillgång. Du kommer att arbeta i en kultur där öppenhet, kreativitet och innovation uppmuntras. AddSecure strävar ständigt efter att ha en miljö där deras anställda vill vara, arbeta, utföra och växa. AddSecure är ett framgångsrikt och finansiellt välmående bolag som är i en expansiv fas där det händer mycket spännande. Du blir en del av en fantastisk arbetsmiljö med fokus på trivsel och frihet.

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar AddSecure med Skills & Talent. För mer information om rollen kontakta Rekryteringskonsult Eric Öholm tel. 0735-079993 eller eric@skillsandtalent.se

SÖK JOBBET