04

Head of Sales till Infozone!

  • Infozone Sverige AB
  • Heltid
  • 13 augusti 2022

Vill du vara en del av ett stabilt och kompetent bolag som arbetar utifrån varje enskild anställd där alla är med och formar verksamhet och erbjudande? InfoZone erbjuder ett flexibelt och attraktivt upplägg i en miljö där du kan växa karriärmässigt såväl som kompetensmässigt. Som Head of Sales får du möjlighet att forma avdelningen samt sätta strukturen för försäljningen framåt.

OM INFOZONE

Infozone ett IT-konsultbolag med fokus på säkra system, infrastrukturlösningar och BI-lösningar. Våra kunder är främst stora och medelstora svenska företag med höga kvalitets- och säkerhetsstandarder, säkerhetsklassade myndigheter och institutioner av högt riksintresse. Våra konsulter är specialiserade inom mjukvaruutveckling, datainfrastruktur och BI. Infozone är en del av Infozone Alliance - en nybildad grupp av bolag inom IT-branschen som bedriver egen konsultverksamhet och tillhandahåller konsultförmedlingstjänster samt verktyg för effektiv konsultupphandling.

ROLLEN

Som Head of Sales hos Infozone blir du ansvarig för att bygga en effektiv säljavdelning och leda våra kunder till framgång i deras digitaliseringsresa. Du ansvarar för teamet, de viktigaste kundkontona och har affärsansvaret, men du är aldrig ensam. På Infozone är det laget framför jaget och du kommer arbeta nära experter som IT-arkitekter, lösningsspecialister, konsulter och projektledare för att stötta kunden i deras förändring och utveckling kopplat till verksamhetsnära IT.

Du kommer ha en säljande chefsroll, vilket innebär kund- och försäljningsansvar parallellt med att handplocka ditt KAM-team samt sätta en effektiv struktur och strategi tillsammans med verksamheten. 

Mot kund jobbar du med något av Infozones flera affärsområden; Business Intelligence / Data Estate, Systemutveckling samt Infrastruktur i form av Modern Work, Hybrida plattformar, virtuella arbetsplatser och Azure. Du kommer att arbeta mot flera kontaktytor hos kunden, såsom CFO, CIO, CEO, inköpare, BI-ansvarig, driftchef ect, för att leda affärer i hamn.

DIN BAKGRUND

För att lyckas i rollen bör du ha följande med dig:

👍 Erfarenhet av IT-branschen, gärna konsulttjänster och lösningsförsäljning.

👍 Minst 5 års dokumenterad erfarenhet av framgångsrik försäljning av B2B-tjänster och lösningar.

👍 Erfarenhet av att arbeta mot stora företagskunder och institutioner med komplexa beslutsvägar.

👍 Erfarenhet av försäljning via upphandling.

👍 Erfarenhet av ledarskap och chefsansvar, alternativt höga ambitioner att gå i den riktningen. 

Som person är du målmedveten och lösningsorienterad. Du är förtroendeingivande, lyhörd till kundens behov samt har förmågan att skapa långsiktiga relationer. Det är viktigt att du är en tydlig lagspelare som är mån om att stötta andra i ditt team. Framför allt är du en bra och naturlig ledare som drivs av att sälja och stänga affärer. 

Du är kommunikativ och pedagogisk med förmågan att beskriva och förklara komplexa saker för motparten på ett begripligt och enkelt sätt. Vi ser gärna att du är flytande i svenska och behärskar engelska i tal och skrift väl. 

WHAT'S IN IT FOR YOU?

På Infozone bygger vi ett bolag som vi själva vill jobba på! Vi växer snabbt och skapar ett öppet och kreativt klimat där du får en stor påverkan på utformningen av din egen roll, men också på företagets verksamhet och strategi. 

Vi vill att du ska ha ett roligt och stimulerande arbete, en bra ersättning men framför allt ett bra och balanserat liv. Utöver grundlönen erbjuder vi en konkurrenskraftig, rörlig ersättningsmodell så att medarbetare som levererar bra resultat ska kunna komma upp i högre lönenivåer. Vi har kontor på flera orter i Sverige och är flexibla med hur du lägger upp ditt arbete. 

ANSÖKAN

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! I denna rekrytering samarbetar InfoZone med Skills & Talent. För mer information, kontakta rekryteringskonsult Eric Öholm eric@skillsandtalent.se eller Alexander Nistad alexander@skillsandtalent.se

SÖK JOBBET