05

Cloud Security Specialist hos Omegapoint!

  • Omegapoint Stockholm AB
  • Stockholm
  • Heltid
  • 28 mars 2023

Vill du arbeta i teknologins framkant och säkra både din och våra kunders utveckling? Omegapoint är ett konsultföretag som skapar framtidens digitala tjänster. Vi växer och letar nu efter fler av marknadens vassaste säkerhetsspecialister. Vill du bli en del av vårt nördiga gäng?

OM OMEGAPOINT

Omegapoint utvecklar framtiden. Vi är ett av marknadens ledande konsultbolag inom cybersäkerhet och cybersäker digitalisering. Vi växer och är idag ca 800 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Uppsala, Örebro, Västerås, Oslo och Köpenhamn.

Omegapoint bildades 2001 och är delvis medarbetarägt. Vi som arbetar här delar en passion för utveckling i allmänhet och säkerhet i synnerhet. Vår kultur kännetecknas av en vilja att alltid bli bättre och vi sticker ut med vårt stora fokus på kompetensutveckling.

VI SATSAR PÅ DIG!

På Omegapoint sätter vi din kompetens i centrum och ger dig alla förutsättningar för ett utvecklande och varierat jobb. Som konsult hos oss tillbringar du vardagen ute hos någon av våra kunder, men har alltid en välkomnande hemmahamn på kontoret på Vasagatan. Här ordnar vi mängder av aktiviteter under året för att vi ska utvecklas och ligga i framkant. Det är en del i vår kompetenskultur som bygger på samarbete och en vilja att stärka varandra. 

Med en stor och varierande kundbas, från små specialistföretag till stora och välkända företag och myndigheter, har vi en möjlighet att utifrån just dina önskemål hitta utmanande och roliga uppdrag. 

Givetvis erbjuder vi även allt det andra som är viktigt, som marknadsmässiga löner, övertidsersättning, anpassade förmånspaket, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och möjlighet till delägarskap. 

Vi vågar lova dig en arbetsplats där du kommer att trivas, utvecklas och ges alla möjligheter till en ljus framtid. 

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi växer och letar nu efter fler av marknadens vassaste Cloud Security Specialister! Har du tidigare arbetat med Cybersäkerhet i molnet och vill fortsätta utvecklas inom området? Vill du vara med och bidra till våra kunders molnresa och göra den säker? Då kommer du trivas hos Omegapoint! 

I den här rollen kommer du att stötta våra kunder och se till att deras resa till molnet är säker genom att guida dem till en säker molnplattform. Du arbetar agilt tillsammans med utvecklare och arkitekter med målet att sätta upp säkra och effektiva molnmiljöer för våra kunder.

Vi tror att du:

· Arbetat med Cybersäkerhet i Microsoft Azure, AWS eller GCP

· Arbetat med IAM och implementerat behörighetsstyrning i molnet

· Har erfarenhet av compliance frågor som berör molnteknik

· Har erfarenhet att arbeta tillsammans med utvecklare, arkitekter och övriga intressenter

· Har erfarenhet av att genomföra säkerhetsgranskningar på Azure, AWS eller GCP

· Har erfarenhet att granska avtal vid upphandlingar ur ett säkerhetsperspektiv

· Har erfarenhet av att ta fram säkerhetsrelaterade processer och rutiner

Vi ser gärna att du har djup kunskap inom ett eller flera områden som:

· Azure / AWS / GCP security

· IAM

· DevOps

· Schrems-II, GDPR och andra lagar eller förordningar

ANSÖKAN

Låter det intressant? Skicka in din ansökan genom att klicka på "sök jobbet" nedan. För mer information eller frågor om rollen är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Alexander Nistad på Skills & Talent - alexander@skillsandtalent.se eller Rekryteringskonsult Eric Öholm – eric@skillsandtalent.se 

SÖK JOBBET