13

Ta ansvar för Frontend hos etablerad webbyrå!

  • Camelonta AB
  • Stockholm
  • Heltid
  • 17 juni 2021

Vill du vara en del av ett sammansvetsat och ambitiöst gäng som ska bli Sveriges bästa webbyrå? Känner du att du fastnat i utvecklingen där du arbetar idag och vill ha större möjligheter att ta ansvar och påverka? Hos Camelonta får du frihet, förtroende och utrymme att blomma ut i din roll som utvecklare. Du ges möjlighet att sätta prägeln inom frontend på byrån samt stötta andra inom ditt expertområde. Din vardag blir fylld med spännande och varierande projekt i ett team med härlig stämning!

OM CAMELONTA

Camelonta är en väletablerad byrå i centrala Stockholm som är specialiserad på webutveckling och digital marknadsföring. Med många års erfarenhet bakom sig är vi experter på att skapa framgångsrika lösningar för våra kunder på den digitala scenen. Camelonta har många trogna kunder, till stor del bestående av mellanstora företag som vill ha en trygg och långsiktig partner för sin digitala närvaro. Vi erbjuder tjänster inom bl.a. webutveckling, digital strategi, inbound- och outbound marketing samt konverteringsoptimering.

ROLLEN

Camelonta befinner sig i en tillväxtfas med många nya projekt inom e-handel och webb på gång. Vi behöver därför stärka vårt grymma utvecklingsteam med en ny frontendstjärna. Du kommer att arbeta i projekt-team där du kommer fungera som den huvudsakliga frontendaren i flera projekt, men kan också komma att bidra med din kompetens och erfarenhet i andra. Att du har erfarenhet i ett eller flera CMS-verktyg ser vi som ett stort plus.

Vi arbetar med tekniker baserat på .net och javascript (NextJS) där fler projekt blir med headless-lösningar så som Storm Commerce och Contentful. Har du erfarenhet av e-commerce är det ett plus då det är ett affärsområde vi satsar hårt på. Vi arbetar dessutom aktivt med kompetensutveckling – både personlig och i grupp – för att du aldrig ska stå still utan känna att du hela tiden utvecklas. Ett stort plus om du även kan lite backend.

Arbetsuppgifter:

- Tolka teknisk kravspecifikation och diskutera fram bästa lösningsförslag
- Undersöka och tidsestimera implementering av specifika kundönskemål
- Utveckla varierade webbapplikationer i vanlig HTML/CSS/JS
- Utveckla varierade webbapplikationer i React/NextJS
- Omvärldsbevakning av ny teknik
- Ta ansvaret som tech-lead i flera projekt  

Tekniker och tjänster:

- HTML
- CSS/SASS
- Javascript/Typescript
- React
- Contentful
- Storm Commerce
- Vercel, Netlify

VEM ÄR DU?

För att passa och trivas i rollen ser vi att du har ca 3+ års erfarenhet som frontendutvecklare.

Du har i någon mån erfarenhet av backend och kan tänka dig arbeta med .Net teknik till en viss utsträckning. Teknik är något du brinner för och du gillar att diskutera lösningar och dela med dig av din kunskap.

Som person ser vi gärna att du är ödmjuk, men ambitiös. Du vill hela tiden bli bättre och vara med och göra oss bäst. Du tycker om ansvar och är bekväm med att göra teknikval. Vidare är du strukturerad med egen motor och tycker om att arbeta individuellt såväl som i team.

VARFÖR CAMELONTA?

- Tryggt bolag som funnits sedan 2001, men med tydliga tillväxtambitioner
- Arbetsplats präglad av hög kompetens, familjär företagskultur och glädje
- Fokus på individuell kompetensutveckling
- Kollektivavtal, tjänstepension samt tillgång till Sveriges bästa förmånsportal (Benify)
- Flexibilitet i att arbeta från kontoret och hemifrån
- Frukost på jobbet varje dag
- Stimulerande arbete blandat med fussball, TV-spel och AW’s
- Teamresor/byråresor med fokus på trivsel och att må bra!

ANSÖKAN

Låter det intressant? Följ med Camelonta på deras spännande resa! Klicka på "Sök jobbet" nedan för att söka. I den här rekryteringen samarbetar Camelonta med Skills & Talent AB. För ytterligare information eller frågor, kontakta rekryteringskonsult Eric Öholm på eric@skillsandtalent.se eller Alexander Nistad på alexander@skillsandtalent.se

SÖK JOBBET