01

Vill du lyfta en etablerad byrå till nya nivåer som Lead inom UX/UI?

  • Camelonta AB
  • Stockholm
  • Heltid
  • 9 maj 2019

Tänk dig en väletablerad och framgångsrik digital byrå i Stockholm. En byrå med god ekonomi och trogna kunder. En byrå som förutom kundnöjdhet lägger stor vikt vid personlig utveckling och balansen mellan liv och arbete. Tänk dig att få ta fullt ansvar för vidareutveckling och formandet av den byråns UX-erbjudande! Den möjligheten kan vi nu ge dig i rollen som UX/UI Lead hos Camelonta.

OM CAMELONTA

Camelonta är en väletablerad byrå i centrala Stockholm som är specialiserad på digital produktion och marknadsföringsstrategier. Med många års erfarenhet bakom sig är de experter på att skapa framgångsrika lösningar för sina kunder på den digitala scenen. Camelonta har många trogna kunder, till stor del bestående av mellanstora företag som vill ha en trygg och långsiktig partner för sin digitala närvaro. De erbjuder tjänster inom bl.a. webutveckling, digital strategi, inbound marketing och konverteringsoptimering. Det finns även ett systerbolag, TriggerBee, sprunget ur en framgångsrik produkt som från början är framtagen av byrån.

OM ROLLEN

Camelonta började för ett år sedan addera UX till sitt kunderbjudande och vill nu ta nästa steg mot en mer användarcentrerad metodik. Därför söker vi nu en skicklig UX/UI-designer som vill bygga upp och forma Camelontas UX-erbjudande. Rollen lämnar gränslöst utrymme för kreativitet och är en fantastik möjlighet att lyfta såväl Camelontas egna grafiska profil som att etablera en optimal designprocess och verkligen stärka deras kunderbjudande.

Som UX Lead kommer du in mitt i en spännande tillväxtfas hos ett bolag med stora ambitioner. I din roll är du med hela vägen från analys, idé och koncept till den realiserade slutprodukten. Du kommer att driva konceptarbetet för projekt och förväntas ta ett stort ansvar för såväl kund- som användarupplevelser.

Vidare om rollen: 

-Du rapporterar till Byråchef och har ett nära samarbete med teamet bestående av utvecklare, projektledare och digitala strateger

-Du driver och medverkar i workshops

-Du älskar att skapa förståelse- och entusiasm kring design på kundmöten

-Du är med på en riktigt kul resa där du får sätta Camelontas UX på kartan

DIN BAKGRUND

För att hamna helt rätt i den här rollen skulle din bakgrund kunna se ut ungefär såhär:

Du har alltid haft ett öga och intresse för design, färg, form och vet hur man uttrycker det för att skapa känslor och starka intryck. Du insåg möjligheterna kring detta i det digitala forumet och kanske ledde det dig till en utbildning inom området på exempelvis Berghs, Hyper Island eller liknande utbildningar inom digital design. Du har nu arbetat ca 2-5 år som UX designer och har bra koll på alla delar inom UX- från analys, prototyper och wireframes till formgivning och färdig design. 

Ditt hjärta slår dock hårdast för UI och din verkliga styrka ligger inom form och visuell design. Du blommar ut som mest när du får utmaningen att skapa ett unikt visuellt uttryck där du vet att ditt intresse och din förståelse för kundens affär, kombinerat med din passion för design skapar magi och är det roligaste du vet med ditt jobb. Du är bekväm i relevanta program som t.ex. Sketch, Adobe XD, InVision och Zeplin. 

Så, vad är ditt nästa steg?
Du har en tydlig idé om hur man bäst jobbar med UX och designprocesser i digitala utvecklingsprojekt, men känner att du vill ha mer ansvar. Du vill ha större möjlighet att påverka och göra skillnad än du har idag. Du lockas av en roll som ger dig större frihet och spelrum för kreativitet. Ett spännande nästa steg skulle vara en Lead roll inom UX/UI. Du vill med din passion, dina kunskaper och erfarenheter styra riktningen någonstans. 

Tänk att få sätta din prägel på ett bolag som vill placera dig i förarsätet inom UX!  

Får ovan beskrivning dig att känna någonting? Känner du igen dig? Blir du nyfiken? Känns det rätt? Då vill vi gärna träffa dig och höra varför! =)

ANSÖKAN

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan genom "Sök jobbet" nedan. För mer information om rollen kontakta Rekryteringskonsult Eric Öholm tel. 0735-079993 eller eric@skillsandtalent.se

SÖK JOBBET