03

Javautvecklare- Säkra Sveriges infrastruktur!

  • Truesec AB
  • Stockholm
  • Heltid
  • 1 mars 2019

I det moderna och digitala samhället blir säkerhet allt mer avgörande vid utveckling av nya tjänster och lösningar. Vill du vara med och ta fram morgondagens applikationer och system tillsammans med Sveriges främsta experter inom IT-säkerhet? Gillar du begrepp som Cyber Security, Pentest och IAM? Då är TrueSec platsen för dig!

OM FÖRETAGET

TrueSec bildades 2005 och är idag ett högt ansett företag som fokuserar på cybersäkerhet, IT-infrastruktur och säker utveckling. Under åren har de byggt upp ett team av de bästa experterna inom respektive område och har idag uppdrag över hela världen. Kunderna består av såväl statliga myndigheter som organisationer och ledande företag. Projekten kan handla om allt från utveckling av säkra applikationer och infrastruktur till revisioner, riskbedömningar och säkerhetstester. Med sin sammansättning av experter förstår TrueSec hur cybersäkerhet, infrastruktur och säker utveckling behöver fungera tillsammans för att uppnå en balanserad säkerhetsnivå.

OM ROLLEN 

Som Javautvecklare hos TrueSec kommer du tillsammans med ditt team av experter stå i spetsen för ny teknikutveckling. Teamet förvaltar och utvecklar säkra lösningar som är kritiska för funktionaliteten av svensk infrastruktur. Genom deras gemensamma passion och kompetens påverkar de utvecklingen inom IT-sektorn. Både på regional och internationell nivå. I rollen kommer du bl.a. arbeta med Javautveckling, Systemdesign, Databasteknik, Microservices, Kryptoteknik och CA-funktionen (Certificate Authority) inom PKI (Public Key Infrastructure).

Då TrueSecs projekt är säkerhetsklassade kan vi inte i gå ut med alla detaljer. För vidare information kring rollen, kontakta oss gärna så berättar vi mer!

DIN BAKGRUND

För att bli framgångsrik i denna roll ser vi gärna att du har en relevant akademisk examen och ett antal års erfarenhet från utveckling med fokus på Backend. Du är kunnig inom Java EE och har förståelse för Public Key Infrastructure (PKI). Du har en god förståelse samt intresse för kvalitet, prestanda och tillgänglighetskrav. Vidare är du van att arbeta agilt med Scrum, Kanban eller liknande. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för säkerhet med en tydlig nyfikenhet och öppenhet att lära dig mer.

Meriterade kunskaper:

-Applikationer inom krypto / säkerhet

-Enhetstester, integrationstester, prestandatester

-Databaskunskaper (DB2, PostgreSQL)

-Mycket god förståelse för Public Key Infrastructure (PKI)

-Microservices arkitektur

-Storskaliga distribuerade system

-JBoss EAP

-Spring Boot

-Docker

Du erbjuds stora möjligheter att utvecklas, men också en kultur där egna initiativ uppmuntras och där de anställdas trivsel och utveckling är i fokus. Om du har ett intresse för- eller erfarenhet inom säkerhetsområdet samt en stark drivkraft och villighet att fortsätta att utvecklas, är det här platsen att vara!

ANSÖKAN

Låter det intressant? Har du vad som krävs? Välkommen med din ansökan!

För mer information om rollen kontakta Rekryteringskonsult Eric Öholm, tel. 0735-079993 eller eric@skillsandtalent.se 

SÖK JOBBET