10

Utvecklare med intresse av testautomatisering

  • Omegapoint AB
  • Stockholm
  • Heltid
  • 28 februari 2019

Vill du arbeta i ett snabbväxande och framgångsrikt IT-bolag som tycker om att utvecklas tillsammans med våra kunder? Just nu letar vi efter duktiga utvecklare eller testare som är intresserad av testautomatisering

OM OMEGAPOINT

Vi är en ledande leverantör av IT-lösningar och tjänster där höga krav på kvalitet, säkerhet och resultat ställs. Vi är personalägda och vår kultur präglas av öppenhet, engagemang samt personlig och professionell utveckling. Vår vision är att säkra både din och våra kunders utveckling. Vi värdesätter att du brinner för det du gör och att du både vill lära dig mer och dela din kunskap med andra. Du har stor möjlighet att påverka din egen situation och även företaget som helhet. Kontinuerlig kompetensutveckling värderas högt hos oss och erbjuds till alla våra anställda. Bland annat har vi konferenser två gånger per år där vi har kul och lär av varandra.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du är nyfiken på att ta uppdrag inom olika branscher och företag för att säkerställa kvalitet. Du är orädd och social och brinner för att vidareutveckla dig själv och andra inom din profession genom kurser, konferenser och annan kompetensutveckling.

ARBETSUPPGIFTER

Som konsult kommer du jobba ute hos våra kunder i projekt som kan vara både korta och längre åtaganden. Du kommer att vara Omegapoints ambassadör ute hos kunden och med din expertis och ditt engagemang driva QA framåt hos kunden för att säkra upp deras utveckling. De flesta av våra kunder jobbar idag med någon typ av agil utvecklingsmetod och trenden att gå mot Continous Integration/Delivery berör även våra kunder.
Du kommer att ha fokus på att stötta inom teknisk testning, driva testautomatisering och hjälpa våra kunder att komma längre inom agil utveckling och Continous Integration/Delivery.

TEAM QUALITY

Omegapoint Quality är ett team där fokus ligger på just kvalitet. Vi tror att framtiden ligger i multipla roller och kompetenser och därför har vi valt att gå ifrån det traditionella testfokus och tagit det ett steg längre genom att, oavsett roll, ha kvaliteten i fokus när vi arbetar. Vi i teamet är allt från testare, automationstestare till agila coacher och utvecklare. Kvalitetsfokuset är det som knyter oss samman.

ANSÖKAN

Låter det intressant? Har du vad som krävs? Skicka in din ansökan genom att klicka på "sök jobbet" nedan. För mer information eller frågor om rollen är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Alexander Nistad på Skills & Talent. Tel. 0733-307821 eller alexander@skillsandtalent.se. 

SÖK JOBBET