03

Ta fram nya och innovativa tjänster som Fullstack-utvecklare hos Klira!

  • Klira
  • Stockholm
  • Heltid
  • 14 januari 2019

Brinner du för nyutveckling och moderna tekniker? Nu kan du få vara med från början i ett etablerat team som står inför att ta fram nya och innovativa lösningar på marknaden. En fri och kreativ roll i en inspirerande miljö där du kommer att kunna göra stor skillnad!

OM FÖRETAGET

Klira är en ny och spännande satsning inom det väletablerade fintech-bolaget Zensum. Klira står inför en väldigt spännande resa där moderna, digitala och innovativa lösningar tas fram i syfte att förenkla och förbättra din privatekonomi. Klira är en personlig ekonomiguide, som med hjälp av data och den senaste tekniken förhandlar, hittar nya och bättre avtal, guidar dig rätt och ger dig en ultimat privatekonomisk överblick. Zensum som står bakom Klira grundades 2013, är idag ca 150 anställda och är aktiva på den svenska, norska och finska marknaden.

OM ROLLEN 

Som Fullstack-utvecklare i Klira teamet kommer du vara med och ta fram intelligenta och självlärande lösningar som gör privatekonomi betydligt enklare. Du kommer vara en del av ett passionerat team och arbeta med moderna tekniker som Kotlin, Kafka och Kubernetes. På front-end sidan arbetar de främst med React.

Du kommer att arbeta i små team på mellan 3 till 5 personer som definierar sina egna mål och sitt eget arbetssätt. Som utvecklare hos Klira får du möjlighet att arbeta nära verksamheten och vara högst delaktig i att påverka och förbättra affären genom dina kreativa lösningar. Innovation finns i luften och dina idéer kommer att väga tungt.

DIN BAKGRUND

För denna roll ser vi gärna att du har en akademisk bakgrund inom t.ex. Datavetenskap. Viktigast är dock att du är en passionerad programmerare, sannolikt tycker du om att koda på fritiden och är alltid nyfiken på nya spännande tekniker. Du trivs bäst i små team med lite processer och du har lätt att lära dig nya programmeringsspråk. Du behöver inte ha tidigare erfarenheter av Kotlin men har gärna kodat i ett JVM-baserat språk. Har du tidigare erfarenhet av Kubernetes, Docker, eller Kafka är det meriterande.

Som person är du nyfiken, initiativtagande och engagerad. Du tycker det är roligt att förstå- och vara nära affären, att vara med och påverka samt att komma med förslag och lösningar som tar verksamheten framåt. Du trivs i en snabbfotad och kreativ miljö där innovation står högt i fokus och där du verkligen ges möjlighet att skapa nytt och göra skillnad.

ANSÖKAN

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

För mer information om rollen kontakta Rekryteringskonsult Eric Öholm, tel. 0735-079993 eller eric@skillsandtalent.se 

SÖK JOBBET