02

Researcher/Tech Recruiter till Skills & Talent!

  • Skills & Talent AB
  • Stockholm
  • Heltid
  • 3 december 2018

Följ med oss på en riktigt kul uppstartsresa! Vi söker nu en driven och framåt person som tillsammans med oss kommer agera detektiver på marknaden för att hitta de bästa personerna åt våra spännande kunder.

OM SKILLS & TALENT

Skills & Talent grundades i april 2017. Vi är nygamla. Nya på marknaden men gamla i "gemet". Bolaget är grundat av Eric Öholm och Alexander Nistad, som tillsammans har 12+ års erfarenhet av rekryteringsbranschen. Vi arbetar med Search/Headhunting av chefer och specialister, primärt inom IT- och teknikområdet. Det som vi vill ska utskilja oss från andra är vårt fokus på professionalism, omtanke, service och kvalitet. Vi vill leverera en tjänst i toppklass och tycker om att blanda in branding-tänk i sätt att locka kandidater.


OM TJÄNSTEN

Som Researcher hos oss kommer du får lära dig hantverket från grunden. Tillvägagångssätt och förhållningssätt. Beroende på vilken erfarenhet du kommer in med, kommer vi se till att du blir fullt rustad för rollen och branschen. Ditt ansvarsområde kommer att vara kartläggning av branscher, bolag och passande kandidater för de rollerna vi arbetar med att tillsätta. Du kommer att vara delaktig i hela rekryteringsprocessen, från att träffa och lära känna kunden, ta kravprofil, skriva annonser, söka fram och föra dialog med potentiella kandidater för tjänster till att närvara på intervjuer, presentera slutkandidater för kunden., ta referenser med mera. 


DIN BAKGRUND

Vi ser helst att du har erfarenhet från rekrytering sedan tidigare i roller som t.ex researcher, rekryterare, kandidatansvarig eller liknande. Dock kan du likväl komma från exempelvis försäljning med ett intresse för att lära dig rekrytering. Det som kommer vara avgörande är dina personliga egenskaper. Där kommer vi lägga vikt vid driv, initiativtagande, social förmåga, nyfikenhet, professionalism, ödmjukhet, pretigelöshet och sist men absolut inte minst humor. 


VI ERBJUDER

Hos oss får du kliva in i ett modernt och kul rekryteringsbolag mitt i vår uppstarts-resa, där du kommer att få vara med och tycka och påverka. Genom den typ av tillsättningar vi arbetar med kommer du dels att lära dig väldigt mycket om vad riktig headhunting innebär, men också om IT branschen som sådan. Du kommer få kika in i många olika bolag, branscher och situationer och lära dig nya saker varje dag. Vi erbjuder bra villkor och sitter centralt placerade på Kungsgatan i Stockholm. 


ANSÖKAN

Känns det intressant? Bra! Skriv till oss och berätta varför. Skicka in din ansökan via "Sök jobbet" nedan! Vid frågor maila eric@skillsandtalent.se eller alexander@skillsandtalent.se så återkommer vi på stubinen! 


Hoppas vi ses! =) 


SÖK JOBBET