11

Headhunter/Tech Recruiter till Skills & Talent!

  • Skills & Talent AB
  • Stockholm
  • Heltid
  • 28 februari 2019

Följ med oss på en riktigt kul uppstartsresa! Vi söker nu en driven och framåt person som tillsammans med oss kommer att matcha talangfulla kandidater med spännande karriärmöjligheter hos våra kunder!

OM SKILLS & TALENT

Skills & Talent grundades i april 2017 och är ett Search/Headhunting-bolag med fokus på specialister och chefer, primärt inom IT- och teknikområdet. Under 2017 och 2018 har vi etablerat ett attraktivt och igenkänt varumärke på rekryteringsmarknaden, där vi vill urskilja oss genom nytänkande, professionalism, omtanke, service och kvalitet. Vi har haft flertalet lyckade samarbeten med stora och etablerade aktörer som Telia, ÅF, Internetstiftelsen, Natural Cycles, Bynk, Zmarta Group med flera som vi hjälpt rekrytera nya och viktiga talanger. Vi går nu in i 2019 med fokus på tillväxt och vidare etablering av Skills & Talent och söker nyfikna personer som vill vara med på våran resa! 


OM TJÄNSTEN

I den här rollen får du verkligen möjlighet att vara med och bygga/forma ett bolag från grunden! Dina åsikter och idéer kommer att vara viktiga och du blir högst delaktig i att påverka vår gemensamma riktning framåt. Du kommer vara en del av ett litet men ambitiöst och växande gäng som lyfter varandra och har otroligt kul tillsammans! Beroende på vilken erfarenhet du kommer in med, kommer vi se till att du blir fullt rustad för rollen och branschen och din trivsel kommer att vara högsta prioritet för oss!

Ditt ansvarsområde kommer att vara kartläggning av branscher, bolag och nätverkande med passande kandidater för de rollerna vi arbetar med att tillsätta. Du kommer att vara delaktig i hela rekryteringsprocessen. Från att träffa och lära känna kunden, ta fram kravprofiler, skriva annonser, söka fram och föra dialog med potentiella kandidater för tjänster, intervjua, presentera slutkandidater för kunden, ta referenser med mera.


DIN BAKGRUND

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från branschen som t.ex. rekryteringskonsult eller researcher. Har du dessutom förståelse och erfarenhet inom IT/teknik-området är det ett stort plus! Med det sagt kommer vi lägga störst vikt vid dina personliga egenskaper och drivkrafter och är öppna andra erfarenheter och bakgrund. Det viktiga för oss är vem du är, vad du vill och varför. Egenskaper vi värdesätter är t.ex. energi, produktivitet, initiativtagande, social förmåga, nyfikenhet, professionalism, ödmjukhet, prestigelöshet och sist men absolut inte minst humor =).


VI ERBJUDER

Hos oss får du kliva in i ett modernt och kul rekryteringsbolag mitt i vår uppstarts-resa! Du kommer att kunna växa såväl ansvarsmässigt som erfarenhetsmässigt och verkligen vara med och göra skillnad! Genom varierande och spännande kunder kommer du få kika in i många olika typ av bolag, branscher och situationer och lära dig nya saker varje dag. Vi erbjuder bra villkor och sitter centralt placerade på Kungsgatan i Stockholm.

 

ANSÖKAN

Känns det intressant? Kul! Skriv till oss och berätta varför. Skicka in din ansökan via "Sök jobbet" nedan! Vid frågor maila eric@skillsandtalent.se eller alexander@skillsandtalent.se så återkommer vi! Hoppas vi ses! =)


SÖK JOBBET