09

Bygg upp en ny verksamhet som Försäljningschef!

  • Zensum AB
  • Stockholm
  • Heltid
  • 10 januari 2019

Brinner du för försäljning och affärsutveckling? Vill du ansvara för vidareetableringen av en framgångsrik verksamhet på en ny marknad? Vi söker nu en (finsktalande) stjärna som vill vara med och bygga upp Zensums finska verksamhet från deras nya huvudkontor i Stockholm. Onko sinulla mitä se vaatii? =)

OM FÖRETAGET

Zensum grundades i december 2013 med en vision om att förbättra och förändra privatpersoners ekonomiska situation. Idén till tjänsten uppkom till följd av en marknadsproblematik som gjorde det svårt för privata låntagare att jämföra flera olika långivare och därmed säkerställa att de fick bästa möjliga villkor. Med denna problematik i åtanke och stort fokus på kundnyttan, lyckades bland andra Zensum skapa en jämförelsetjänst innehållande en panel på över 20 långivare. Genom att ersätta befintliga lån kan Zensum hjälpa sina kunder att välja mellan offerter och välja den långivaren med bästa villkor. Zensum är idag aktiva i Sverige och Norge och har hjälpt över 250 000 svenska privatpersoner att se över sina lånekostnader.

OM ROLLEN 

I rollen som Försäljningschef Finland blir du en nyckelperson i Zensums fortsatta utveckling. Med närvaro på den svenska och norska marknaden är nu Finland nästa steg där du kommer att ansvara för att bygga upp ett redan etablerat koncept och förmedla bättre lånevillkor till ännu fler kunder.

Initialt kommer du att arbeta nära försäljningsansvariga för Sverige och Norge för att på bästa sätt rustas för rollen och sätta dig in i Zensums erbjudanden, system och lösningar.
Du kommer att etablera och vidareutveckla relationer med bankaktörer på den finska marknaden samt ansvara för att rekrytera säljare och lånehandläggare. Med tiden kommer du att bygga upp ett team och ansvara för-/säkerställa en välfungerande finlandsverksamhet på Zensum.

Exempel på ansvarsområden:

-Säkerställa tillväxten av ditt verksamhetsområde

-Driva och utveckla försäljningen

-Budgetansvar, resultatuppföljning, analys och förbättringsarbete

-Rekrytering och onboarding

-Arbetsledning och utvecklingssamtal

-Lyfta, stötta och motivera medarbetare

-Bidra till att lyfta Zensums företagskultur

DIN BAKGRUND

För att bli framgångsrik i den här rollen ser vi gärna att du har en akademisk examen samt ett antal års dokumenterad erfarenhet av försäljning. Du trivs i ledarrollen med förmågan att motivera och entusiasmera samt skapa en stark teamkänsla. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från bank/finans eller kanske specifikt från lånebranschen. Du är ordningsam och strukturerad med goda kunskaper i Excel.

Du behärskar svenska och finska flytande i tal och skrift.

Som person är du nyfiken och initiativtagande med ett naturligt driv och engagemang. Du är självgående, orädd och räds inte för att fatta de beslut som krävs inom ramen för ditt ansvarsområde. Vidare har du en tydlig entreprenörsådra och brinner för att utveckla såväl affärer och verksamheter som personerna som gör dem möjliga. Sist men inte minst är du prestigelös med ett öppet sinne och en ödmjuk approach.   

ANSÖKAN

Låter det intressant? Har du vad som krävs? Välkommen med din ansökan!

För mer information om rollen kontakta Rekryteringskonsult Eric Öholm, tel. 0735-079993 eller eric@skillsandtalent.se 

SÖK JOBBET